Wij van Alis Vastgoed B.V. staan voor kwalitatieve huisvesting, waarbij een goede planning en optimale bezetting een vereiste is voor een juiste bedrijfsvoering.

Wij investeren in vastgoed ontwikkeling, uitwisseling van kennis, beheer en juridische kundigheid. Om up-to-date te blijven nemen wij deel aan regionale en landelijke gesprekken, het is onze verantwoordelijkheid om duidelijke afspraken te maken betreft goede huisvesting. Wij van Alis Vastgoed B.V. hebben direct toegang tot de vastgoedmarkt en werken samen met erkende uitzendbureaus en werkgevers om goede huisvesting te volbrengen.

Wij doen er alles aan om het verblijf van uw werknemers zo aangenaam mogelijk te maken. Onze woonlocaties zijn volledig gemeubileerd en bieden ruimte voor rust en ontspanning.

Op al onze locaties is er wifi aanwezig, een centrale ruimte voor de werknemers. Tevens een wasserette zodat iedereen zijn kleren kan wassen en drogen.

Onze service is meer dan een slaapplek, naast basisvoorzieningen helpen wij ook met het verwijzen naar voorzieningen in de omgeving.

Denk hierbij aan huisarts, supermarkt, sportcenter, gemeentezaken, cursus Nederlands of andere sociale voorzieningen. De locatiemanager helpt hier graag bij.

Op locatie is er een beheerder, hij of zij ziet erop toe dat de huisregels worden nageleefd. De beheerder heeft een eigen kantoor en is tijdens receptietijden aanwezig. Daarbij is er 24/7 een huismeester op locatie, de huismeester is het aanspreekpunt als er iets is.

Denk hierbij aan een technisch probleem of iets anders dat kan wachten totdat de beheerder er is. Alis Vastgoed B.V. heeft een technische en huishoudelijke dienst in eigen beheer waardoor wij snel kunnen schakelen waar nodig is. Ons hoofdkantoor is 24/7 telefonisch bereikbaar voor noodzakelijke situaties.

Alis Vastgoed B.V. onderscheidt zich door hoge kwaliteitseisen aan de huisvesting te stellen. Al onze diensten voldoen dan ook aan de SNF voorwaarden.

Aantal speerpunten:

  • Wij spreken de taal
  • Hebben ruime ervaring met werkgevers en werknemers
  • Wij kennen de markt zeer goed
  • 24/7 Beheer en toegankelijkheid
  • Wij zorgen voor een optimaal woonbeleving en houden de omgeving leefbaar

Wilt u met ons samenwerken? Wij helpen u graag.